SÄHKÖASENNUKSET

Turvatekniikkakeskuksen hyväksymää sähköurakointia vuosikymmenten kokemuksella!

SÄHKÖTYÖT IMATRAN, RUOKOLAHDEN JA PUUMALAN ALUEELLA

Sähkötovi on toiminut Etelä-karjalassa turvatekniikkakeskuksen hyväksymänä sähköurakointiliikkeenä lähes 30 vuoden ajan. Vuosien saatossa on kertynyt todella paljon kokemusta, osaamista ja näkemystä sähköasennustöistä. Olemme sähköasennusalan ammattilaisia. Suurin osa sähköasennustöistämme on Imatralla, mutta työskentelemme myös Ruokolahdella, Joutsenossa, Lappeenrannassa, Rautjärvellä ja Puumalassa ja näiden alueiden lähiympäristöissä. Asiakkaitamme ovat alueemme yksityiset kotitaloudet, yritykset sekä pääkaupunkiseudulla asuvat, joiden kesämökki sijaitsee toiminta alueellamme. Yksittäisten töiden kesto vaihtelee työmäärältään yhdestä tunnista useisiin viikkoihin.
Pistorasian asennus
Lattialämmityksen asennus

LAADUSTA JA TURVALLISUUDESTA EMME TINGI

Hyvin tehty sähköasennustyö laadukkailla tarvikkeilla kestää vuosikymmeniä. Lupaamme tehdä sähköasennustyöt laadukkaasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Käytämme ainoastaan laadukkaiksi ja pitkäikäisiksi tietämiämme sähköasennustarvikkeita. Sähköasennustöitä tehdessämme noudatamme aina voimassa olevia määräyksiä ja työohjeita. Koulutuksella varmistamme tietotaitomme ajan tasalla pysymisen. Varmistamme sähköasennustyömme käyttöturvallisuuden aina käyttöönottotarkastuksella ennen sähköasennustyön käyttöönottoa.

SÄHKÖASENNUSTYÖT OMAKOTITALOISSA, ASUNNOISSA, KESÄMÖKEILLÄ JA YRITYKSISSÄ

Rakennettaessa tai remontoidessa omakotitaloa, kesämökkiä, asuntoa tai toimitilaa voimme tarvittaessa tehdä kaikki siihen kuuluvat sähkötyöt ja toimittaa tarvittavat sähkötarvikkeet. Osallistumme myös erilaisiin remontteihin, kuten keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin. Lisäksi teemme pieniä keikkaluonteisia töitä, kuten valaisimien asennuksia, pistorasioiden lisäyksiä ja erilaisia korjauksia sähköjärjestelmiin. Lähes kaikkiin työkohteisiimme asiakkaat tilaavat meiltä töiden lisäksi myös tarvittavat sähköasennustarvikkeet. Sähköasennustöistämme suurin osa on tuntiveloitusperusteisesti veloitettavia.

SÄHKÖTOVI

Johdinkuja 2, 55700 Imatra
toimipiste 05-4734554
Tommi Villanen 0400-551066
asiakaspalvelu(at)sahkotovi.fi
y-tunnus 0980221-0