ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

Tehokkaalla ilma-vesilämpöpumpulla lämmität taloasi – edullisesti!

MITSUBISHI ELECTRICIN ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT SÄHKÖTOVISTA

Suunnittelemme, myymme ja asennamme ilma-vesilämpöpumput Etelä-Karjalan alueella.

Ilmavesilämpöpumput täydentävät lämmitysjärjestelmääsi omakotitaloissa, rivitaloissa, kerrostaloissa, toimistorakennuksissa sekä teollisuuskiinteistöissä. Kaikissa edellämainituissa kohteissa on saavutettavissa merkittäviä säästöjä energiassa Mitsubishi Electricin tuotteilla. Mikäli lämmität lämmitysjärjestelmässäsi kiertävää vettä sähkövastuksilla tai öljypolttimella voit säästää noin puolet lämmityskuluistasi asentamalla lämmitysjärjestelmäsi rinnalle ilma-vesilämpöpumpun.
Ilma-vesilämpöpumppu Imatra
Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö
Ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö
Ilma-vesilämpöpumppu Imatra
Ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö
Kaikenkokoiset Mitsubishi Electricin lämpöpumput saat hankittua asennettuna meiltä. Teemme kaikki asennukseen liittyvät työt niin halutessasi. Panostamme jatkuvasti koulutukseen taataksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen lämpöpumpputoimituksissa. Ilma-vesilämpöpumppuja asennamme pääasiassa Imatran, Lappeenrannan, Ruokolahden, Rautjärven ja Puumalan alueilla.

Mikäli rakennat uutta tai saneeraat vanhaa kiinteistöä meiltä voit tilata lämmitysjärjestelmän toimituksen kokonaisuudessaan.

Teemme siis lämmitysjärjestelmään liittyvät kaikki sähkö-, kylmäaine-, lämpöpumppu-, LVI- ja suunnittelutyöt.

Mitään huomautettavaa ei tästä urakasta jäänyt, päin vastoin. Suosittelemme varauksetta muillekin.

Jari

Ruokolahti

Vanhan aurinkosähköjärjestelmän päivitys mökillä kävi Sähkötovin kautta käden käänteessä - enää ei tarvitse miettiä montaako lamppua pitää kerrallaan päällä! Myös järjestelmän käyttö koulutettiin perinpohjaisesti. Suurkiitokset!

Outi

Ruokolahti

Aurinkosähkö saatiin mökilleni ripeästi ja ammattitaitoisesti. Sähköasennuksissa käännyn Sähkötovin puoleen!

Sinikka

Rautjärvi

Työ suunniteltiin hyvin, kohteet käytiin yhdessä läpi paikan päällä ja suunnitelmat pitivät, yllätyksiä ei ollut. Tila siivottiin ja asennusjälki oli siisti. Myös lämpöpumpun käyttö koulutettiin ja myöhemmin vielä varmistettiin, että käyttö luonnistuu.

Jukka

Imatra

Työn suunnittelu ja toteutus oli aivan erinomaista. Ammattilaisten työjälkeä on ilo katsella. Vieläkin! Huoltovapaat aurinkopaneelit tuottavat sähköä aivan itsestään ja sen näen sähkölaskussani.

Pekka

Luumäki

Sähköjen asennus kesämökkiini onnistui mallikkaasti, vaikken ollut paikalla. Erikoiskiitos muusta avusta sähköjärjestelyihin liittyen!

Kaija

Espoo

SÄHKÖTOVI

Johdinkuja 2, 55700 Imatra
toimipiste 05-4734554
Tommi Villanen 0400-551066
asiakaspalvelu(at)sahkotovi.fi
y-tunnus 0980221-0