ILMALÄMPÖPUMPUT

Sähkötovi suunnittelee ja asentaa ilmalämpöpumput Etelä-Karjalan alueella.

SÄHKÖTOVISTA MITSUBISHI ELECTRIC ILMALÄMPÖPUMPUT

Sähkötovi suunnittelee ja asentaa ilmalämpöpumput Etelä-Karjalan alueella.

Meiltä saat asennettuna ilmalämpöpumput kesämökeille, omakotitaloihin, rivitaloihin, varastoihin, myymälöihin sekä suurempiin teollisuusrakennuksiin.

Kaikissa edellämainituissa kohteissa on saavutettavissa merkittäviä säästöjä Mitsubishi Electricin tuotteilla. Ilmalämpöpumppu toimii edullisena lisälämmönlähteenä esimerkiksi sähköllä, öljyllä, maakaasulla, sekä kaukolämmollä lämpiävissä kiinteistöissä. Meiltä saat hankittua kaikentehoiset Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput valmiiksi asennettuna. Teemme kaikki asennukseen liittyvät työt niin halutessasi. Panostamme jatkuvasti koulutukseen taataksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lämpöpumppuja asennamme pääasiassa Imatran, Lappeenrannan, Ruokolahden, Rautjärven ja Puumalan alueilla. Olemme Turvatekniikkakeskuksen hyväksymä sähköurakointiliike sekä lämpöpumppujen asennusliike.

Miksi tilaisit ilmalämpöpumppusi Sähkötovista?

1 Ilmalämpöpumppukartoituksen tekijä ja ilmalämpöpumpun asentaja on sama henkilö, emme käytä aliurakoitsijoita

2  Kerromme suoraan kartoitusta tehdessä, mikä on asiakkaan kannalta mielestämme järkevää – ajattelemme aina asiakkaan etua

3 Meiltä saat kartoituksen yhteydessä kokonaishinnan toimitukselle

4 Emme oikaise asennuskäytännöissä, jotta pääsisimme nopeammin seuraavaan työkohteeseen pyrimme asennuskäytännöillämme maksimoimaan ilmalämpöpumpun käyttöiän

5 Työn jälkemme on taatusti siistiä

6 Koemme asentavamme parhaita ilmalämpöpumppuja ja tekevämme parasta laatua

7 Meiltä saat varmasti yksityiskohtaisen ja selkeän käyttökoulutuksen

8 Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme

9 Olemme vakaa toimija, löydät meidät tulevaisuudessakin mikäli tarvitset apua – yrityksellämme on menossa jo kolmas vuosikymmen

10  Asennamme ainoastaan laadukkaita ja pitkäikäisiä ilmalämpöpumppuja ja niihin liittyviä tarvikkeita

11 Asennamme lähes kaikkien kohteiden ilmalämpöpumput yhden työpäivän aikana

12 Siivoamme työstä aiheutuneet roskat asennuskohteesta huolellisesti pois imuroimalla ennen poistumista työkohteesta

13 Suojaamme lattiasi tarvittaessa ulko-ovelta asti sisäyksikön asennuspaikkaan asti

14 Suojaamme muitakin huonekaluja pölyltä tarvittaessa

15 Meillä on kaikki tarvittavat viranomaisluvat kunnossa

16 Kuulumme Luotettava Kumppani-järjestelmään

Työ suunniteltiin hyvin, kohteet käytiin yhdessä läpi paikan päällä ja suunnitelmat pitivät, yllätyksiä ei ollut. Tila siivottiin ja asennusjälki oli siisti. Myös lämpöpumpun käyttö koulutettiin ja myöhemmin vielä varmistettiin, että käyttö luonnistuu.

Jukka

Imatra

Vanhan aurinkosähköjärjestelmän päivitys mökillä kävi Sähkötovin kautta käden käänteessä - enää ei tarvitse miettiä montaako lamppua pitää kerrallaan päällä! Myös järjestelmän käyttö koulutettiin perinpohjaisesti. Suurkiitokset!

Outi

Ruokolahti

Aurinkosähkö saatiin mökilleni ripeästi ja ammattitaitoisesti. Sähköasennuksissa käännyn Sähkötovin puoleen!

Sinikka

Rautjärvi

Mitään huomautettavaa ei tästä urakasta jäänyt, päin vastoin. Suosittelemme varauksetta muillekin.

Jari

Ruokolahti

Työn suunnittelu ja toteutus oli aivan erinomaista. Ammattilaisten työjälkeä on ilo katsella. Vieläkin! Huoltovapaat aurinkopaneelit tuottavat sähköä aivan itsestään ja sen näen sähkölaskussani.

Pekka

Luumäki

Sähköjen asennus kesämökkiini onnistui mallikkaasti, vaikken ollut paikalla. Erikoiskiitos muusta avusta sähköjärjestelyihin liittyen!

Kaija

Espoo

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö
Ilmalämpöpumpun sisäyksikön asennus
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön asennusta

Ilmalämpöpumpulla voit pienentää huomattavasti lämmityskulujasi

Hankkimalla Mitsubishi Electric-ilmalämpöpumpun lämmittämään kiinteistöäsi lämmitysenergialaskusi pienenee heti ja säästät selvää rahaa. Jättämällä hankkimatta ilmalämpöpumpun maksat lämmittämisestä usein useita satoja euroja vuosittain turhaan. Sähkölämmitteisessä talossa pienennät lämmitysenergiasta aiheutuvia kuluja jopa 50% asentamalla Mitsubishi Electric-ilmalämpöpumpun. Ilmalämpöpumpulla voit parantaa asuinmukavuuttasi huomattavasti – niin kylmällä kuin kuumalla.

Kun kesällä on niin kuuma ettet pysty nukkumaan kunnolla, hankkimalla ilmalämpöpumpun viilentämään asuntoasi hikoileminen loppuu ja yöunesi paranee. Olet nukuttuasi hyvin yöllä myös virkeämpi päivällä ja voit paremmin.

Viilentämisen aikana asuntosi suhteellinen kosteusprosentti myös pienenee.

Lisäksi ilmalämpöpumpun ilmansuodattimet poistavat huoneilmasta epäpuhtauksia. Yleensä viilentämisestä johtuva vuorokautinen sähkölasku kasvaa ainoastaan muutamilla kymmenillä senteillä. Tämä on pieni satsaus omaan asuinmukavuuteesi.

Ilmalämpöpumpulla lämmittäminen on ympäristölle hyväksi

Ilmalämpöpumppu hyödyntää auringosta lämpösäteilynä maahan tulevaa energiaa. Useasti ilmalämpöpumppu voi jopa puolittaa kiinteistösi kokonaislämmitysenergian tarpeen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjoustamme ilmalämpöpumpuista. Meiltä saat kokonaishinnan toimitukselle!

SÄHKÖTOVI

Johdinkuja 2, 55700 Imatra
toimipiste 05-4734554
Tommi Villanen 0400-551066
asiakaspalvelu(at)sahkotovi.fi
y-tunnus 0980221-0