MYYMÄLÄ

Olemme palvelleet eteläkarjalaisia asiakkaita lukemattomia vuosia niin sähkötöissä, lämpöpumpuissa, aurinkosähköasioissa kuin sähkötarvikkeidenkin saralla!

MYYMÄLÄ

Myymälästämme löytyy yleisimmät sähköasennustarvikkeet suoraan omasta varastosta. Tilatut sähköasennustarvikkeet saapuvat meille normaalisti
seuraavaksi arkipäiväksi. Aurinkosähkötarvikkeita ja lämpöpumppujen asennustarvikkeita löytyy myös runsaasti omasta varastostamme.

Varastoimme ja toimitamme vain tuotteita, jotka ovat osoittautuneet laadukkaiksi ja pitkäikäisiksi.

Yhteystiedot

Sähkötovi Oy
Imatra
Johdinkuja 2, 55700 Imatra
asiakaspalvelu(at)sahkotovi.fi

Sähkötarvikkeet

Myymälämme varastosta löytyy suoraan hyllystä sähköasennusliikkeen yleisimmin käytetyt sähkötarvikkeet. Meiltä tilatut sähkötarvikkeet saamme pääsääntöisin toimitettua seuraavaksi työpäiväksi. Meiltä voit myös tilata sähköasentajan asentamaan hankkimasi tarvikkeet.

Aurinkosähkö

Meiltä voit hankkia suoraan varastosta aurinkosähköjärjestelmiä ja tarvikkeita mökillesi. Myymälästämme löytyy mm. latauksensäätimiä, akkuja aurinkosähköjärjestelmiin, aurinkopaneeleita,

ja kaikkea muuta niihin tarvittavaa. Voit myös tilata asennuksen meiltä ostamallesi aurinkosähköjärjestelmälle.

Naps-aurinkosähkö

Myymme ja asennamme 12 V sekä 240V / 400V verkkoonliitettäviä laadukkaita Naps-aurinkosähköjärjestelmiä kesämökeille, omakotitaloihin ja muihin kiinteistöihin . Meiltä voit hankkia suoraan varastosta aurinkosähköjärjestelmiä ja tarvikkeita. Myymälästämme löytyy mm. latauksensäätimiä, akkuja aurinkosähköjärjestelmiin, aurinkopaneeleita ja kaikkea muuta niihin tarvittavaa. Meiltä voit myös tilata asennuksen ostamallesi aurinkosähköjärjestelmälle.

Mitsubishi Electricin Ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput saat hankittua asennettuna meiltä. Teemme kaikki asennukseen liittyvät työt niin halutessasi. Varastostamme löytyy myös ilmalämpöpumppujen asentamiseen tarvittavat asennustarvikkeet.

SÄHKÖTOVI

Johdinkuja 2, 55700 Imatra
toimipiste 05-4734554
Tommi Villanen 0400-551066
asiakaspalvelu(at)sahkotovi.fi
y-tunnus 0980221-0