AURINKOSÄHKÖ MÖKEILLE

Meiltä saat mökillesi tehokkaan aurinkosähköjärjestelmän, jolla poistat sähköliittymän tarpeen kokonaan!

SÄHKÖTOVISTA AURINKOSÄHKÖT KESÄMÖKEILLE

Sähkötovista voit tilata asennettuna mökillesi aurinkosähköjärjestelmän, joka toimii 12 V tai 240 V jännitteellä. Voit toki ostaa meiltä vain tarvittavat tarvikkeet ilman asennusta. Meiltä voit hankkia suoraan meidän myymälästä aurinkosähköjärjestelmiä ja niiden tarvikkeita. Myymälästämme löytyy mm. latauksensäätimiä, akkuja, aurinkopaneeleita ja muita tarvikkeita aurinkosähköjärjestelmiin liittyen. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti aurinkosähkössä Lappeenranta, Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Puumala ja näiden lähialueet.

240 V järjestelmän asentamiseen tarvitaan sähköurakointilupa. Lisäksi tekijällä pitää olla kokemusta aurinkosähköjärjestelmien asentamisesta myös 240 V jännitteelle.

12 V järjestelmän saa asentaa itse noudattaen valmistajan asennusohjeita. Usein ei kuitenkaan osata ottaa huomioon esimerkiksi kaapelien pituuksien vaikutusta johtimien poikkipintaan ja näitä suojaavien sulakkeiden kokoon. Väärin tehdystä asennuksesta aiheutuu palovaarariski. Mikäli haluat itse asentaa meiltä ostamasi 12 V aurinkosähköjärjestelmän saat meiltä ohjeet ja neuvot mukaan helpottamaan asentamista.

Aurinkosähköjärjestelmän tuottama teho on aina rajallinen. Moni pieneltä tuntuva asia saattaa lisätä suhteettomasti koko järjestelmän kokoa ja samalla hintaa. Tällöin useasti keskustelemme asian todellisesta tarpeesta sekä voisiko kyseisen asian hoitaa jollain muulla tavoin kuin aurinkosähköllä.

Mikäli sinulla on kysyttävää aurinkosähköjärjestelmistä, ota meihin yhteyttä. Olemme toimittaneet aurinkosähköjärjestelmiä jo 30 vuoden ajan. Kokemusta mökkien aurinkosähköjärjestelmien toiminnasta on kertynyt meille jo sadoista järjestelmistä. Voit luottaa osaamiseemme. Meiltä saat apua myös, jos aurinkosähköjärjestelmäsi mökilläsi ei toimi. Korjaamme mökeillä kaiken merkkisiä aurinkosähköjärjestelmiä.

Aurinkosähkö saatiin mökilleni ripeästi ja ammattitaitoisesti. Sähköasennuksissa käännyn Sähkötovin puoleen!

Sinikka

Rautjärvi

Työ suunniteltiin hyvin, kohteet käytiin yhdessä läpi paikan päällä ja suunnitelmat pitivät, yllätyksiä ei ollut. Tila siivottiin ja asennusjälki oli siisti. Myös lämpöpumpun käyttö koulutettiin ja myöhemmin vielä varmistettiin, että käyttö luonnistuu.

Jukka

Imatra

Vanhan aurinkosähköjärjestelmän päivitys mökillä kävi Sähkötovin kautta käden käänteessä - enää ei tarvitse miettiä montaako lamppua pitää kerrallaan päällä! Myös järjestelmän käyttö koulutettiin perinpohjaisesti. Suurkiitokset!

Outi

Ruokolahti

Mitään huomautettavaa ei tästä urakasta jäänyt, päin vastoin. Suosittelemme varauksetta muillekin.

Jari

Ruokolahti

Työn suunnittelu ja toteutus oli aivan erinomaista. Ammattilaisten työjälkeä on ilo katsella. Vieläkin! Huoltovapaat aurinkopaneelit tuottavat sähköä aivan itsestään ja sen näen sähkölaskussani.

Pekka

Luumäki

Sähköjen asennus kesämökkiini onnistui mallikkaasti, vaikken ollut paikalla. Erikoiskiitos muusta avusta sähköjärjestelyihin liittyen!

Kaija

Espoo

SÄHKÖTOVI

Johdinkuja 2, 55700 Imatra
toimipiste 05-4734554
Tommi Villanen 0400-551066
asiakaspalvelu(at)sahkotovi.fi
y-tunnus 0980221-0