ILMANVAIHTOLAITTEET

Toimiva ilmanvaihtoratkaisu parantaa asuinmukavuuttasi!

ILMANVAIHTOLAITTEET

Kaikkia alla olevia ilmanvaihtolaitteita voi suositella kiinteistöihin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistoilmanvaihto. Kaikki alla kuvatut ilmanvaihtolaitteet ovat laadukkaita laitteita, jotka ovat nopeita ja helppoja asentaa. Lossnay- ja Mobair-laitteet ovat myös asennettavissa itse toimintakuntoiseksi. Kaikilla laitteilla saadaan pienehköllä kustannuksella parannettua useassa tapauksessa olennaisesti huoneiston sisäilman laatua.

Mitsubishi Electricin Lossnay VL-100U5-E ilmanvaihtolaite

Mitsubishi-Electric-ilmanvaihtolaite-Lossnay.pdf

Nauti raikkaasta sisäilmasta ilman tuuletusluukkujen avaamista ja rahan haaskaamista. Lossnay-ilmanvaihtolaitteella voit vaihtaa huoneistosi ilmaa edullisesti samalla pienentäen energiankulutustasi. Lossnay-ilmanvaihtolaite soveltuu asennettavaksi kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin ja yleensäkin mihin tarvitaan raitista ilmaa. Lossnay-ilmanvaihtolaite on ammattilaiselle helppo ja nopea asentaa.

Lossnay VL-100U5-E-ilmanvaihtolaite on varustettu patentoidulla lämmönvaihtimella. Lossnay-ilmanvaihtolaite lämmittää huoneiston poistoilmalla ulkoa tulevan kylmemmän korvausilman. Lossnay tarvitsee sähköä ainoastaan pienitehoiselle puhaltimelle. Virransyöttö on mahdollista ottaa lähimmästä pistorasiasta. Lossnay ilmanvaihtolaiteessa on sisäänrakennetut suodattimet, jotka vähentävät ulkoa sisälle tulevan pölyn ja muiden epäpuhtauksien määrää. Lossnay-ilmanvaihtolaite on valkoinen väriltään. Lossnay on saman oloinen kuin ilmalämpöpumpun sisäyksikkö, mutta hieman pienempi kooltaan. Lossnay-ilmanvaihtolaitteen taakse asennetaan
tuloilmaa ja poistoilmaa varten putket ulos. Sähkö otetaan yleensä lähimmästä pistorasiasta. Sen jälkeen asennus on valmis ja voit ruveta nauttimaan raikkaasta sisäilmasta.

Mobair 2030S-tuloilmalaite

Tuoteluettelo-Mobair.pdf

Mobair-tuloilmalaite parantaa ilman laatua rakennuksissa, joissa on koneellinen poisto tai painovoimainen ilmanvaihto. Mobair-tuloilmalaite soveltuu asennettavaksi mm. omakoti-, rivi-, ja kerrostaloihin. Laitteen takaa asennetaan putki ulos, jossa on sisäänrakennettu tuloilmasuodatin. Tämän putken ja tuloilmasuodattimen läpi imetään raitista ilmaa huoneistoon. Samalla sisään tulevassa ilmassa olevat epäpuhtaudet jäävät suurelta osin tuloilmasuodattimeen eivätkä pääse sisätiloihin huonontamaan ilmanlaatua. Tämä raitis ilma puhalletaan tuloilmalaitteesta yläviistoon kattoon päin. Huoneiston yläosassa oleva lämmin ilma lämmittää ulkoa tulevan korvausilman ennen kuin se valuu alaspäin kohti lattiaa. Tämän seurauksena lattian rajassa tuntuva veto pienenee oleellisesti. Laitteen tehontarve on erittäin pieni, ainoastaan 1W luokkaa. Laitteeseen voidaan ottaa yleensä sähkö lähimmästä pistorasiasta. Mobair on pienikokoisen neliön muotoinen (22x22x6 cm). Mobair-tuloilmalaite on ammattilaiselle nopea ja helppo asentaa.

Mobairin mallistosta löytyy myös malleja (2010, 2020 ja 2080), jotka on varustettu sähkövastuksella. Sähkövastuksen avulla saadaan tuloilmaa lämmitettyä hieman enemmän. Muuten toiminta on edellä kuvatun Mobair 2030S:n kaltainen.

SÄHKÖTOVI

Johdinkuja 2, 55700 Imatra
toimipiste 05-4734554
Tommi Villanen 0400-551066
asiakaspalvelu(at)sahkotovi.fi
y-tunnus 0980221-0